Vacature kwaliteitsmedewerker Timmers Food Creations

Timmers Food Creations B.V. is een internationale partner voor de voedingsmiddelenindustrie met een focus op smaakgerelateerde ingrediënten en is specialist op het gebied van (natuurlijke) aroma’s en bouwstenen voor een subtiele smaak in zowel hartige als zoete voedingsmiddelen.

Het team van Timmers Food Creations kenmerkt zich door slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Met een persoonlijke benadering, deskundig advies en ondernemend karakter, biedt Timmers Food Creations haar medewerkers een prettige, informele en innovatieve werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Inmiddels 20 jaar, doen wij actief mee met de ontwikkeling van nieuwe producten en willen wij onze klanten bijstaan met de nieuwste ingrediënten en smaakbeleving, zodat zij zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd voor ISO 22000:2015, de standaard op het gebied van voedselveiligheid die eisen stelt aan ons voedselveiligheids-managementsysteem. Ook hebben wij sinds november 2019 een SKAL-certificering, een keurmerk dat wordt uitgegeven door Stichting Skal Biocontrole. Hiermee laten wij zien dat onze biologische producten ook daadwerkelijk aan de biologische wetgeving voldoen.

Voor de kwaliteitscontrole en -bewaking van onze producten, de borging van onze certificeringen en het onderhoud en de continue verbetering van ons kwaliteitssysteem, zijn wij op zoek naar een kwaliteitsmedewerker.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Beheer van productspecificaties, etiketten, kwaliteitsprocedures en gerelateerde informatie.
 • Het beoordelen van analysecertificaten.
 • Het begeleiden van interne audits.
 • Het beantwoorden, verwerken en beheren van leveranciers-, customers- en product-questionnaires.
 • Het coördineren van een adequate afhandeling van klachten.
 • Het up to date houden van ons kwaliteitshandboek (procedures, werkinstructies etc.).


Wij zoeken iemand met:

 • Een MBO+ of HBO werk- en denkniveau.
 • Relevante ervaring in een vergelijkbare functie binnen de levensmiddelenindustrie.
 • Kennis van kwaliteitsstandaarden en relevante wet- en regelgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
 • Passie voor de internationale food branche, marktontwikkelingen en consumententrends.
 • De volgende competenties: oplossings- en klantgericht, pro-actief, doortastend, flexibel en creatief, iemand die georganiseerd is en gestructureerd kan (samen)werken.

 

Wij zoeken in eerste instantie iemand die circa 12-16 uur per week beschikbaar is, uren zijn flexibel en in overleg in te plannen tijdens werkdagen. Het exact aantal uren kan gedurende de inzet nader worden bepaald. De standplaats is Deventer. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en afgestemd op de zwaarte van de functie. Spreekt de functie je aan, stuur dan je CV en motivatie naar: debby.markies@timmersfoodcreations.nl. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je terecht bij Arco Schoenmaker (Quality & Product Development) via 0570 – 65 77 16. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.