Timmers Food Creations SKAL gecertificeerd

Jeroen: “Met enige trots melden wij u dat Timmers Food Creations sinds november jl. het SKAL bio certificaat behaald heeft.” Hiermee laten wij zien dat onze biologische producten ook daadwerkelijk aan de biologische wetgeving voldoen.

“Timmers Food Creations groeit mee met de biologische sector en de vraag naar biologische producten blijft stijgen. Voor ons voldoende reden om een SKAL-certificering na te streven en hiermee een bijdrage te leveren aan de aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Naast onze bestaande ISO 22000-certificering, waarmee wij voldoen aan de internationale norm voor voedselveiligheid, bewijst Timmers Food Creations dat wij betrouwbaarheid, klanttevredenheid en continue verbetering hoog in het vaandel hebben staan”, aldus Jeroen Timmers.

Het keurmerk wordt uitgegeven door Stichting Skal Biocontrole, een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland in opdracht van het ministerie van LNV. Zij voeren jaarlijks inspecties uit en treden handhavend op. Producten mogen pas de benaming ‘biologisch’ krijgen wanneer het gehele productie- én leveringsproces voldoet aan de wettelijke voorschriften. Voor de herkenbaarheid van deze biologische producten maken wij gebruik van aanduidingen, zoals keurmerken en benaming. Hiermee bent u gegarandeerd van de betrouwbaarheid van onze biologische producten.

Mocht u meer informatie wensen over onze certificeringen (SKAL en ISO 22000:2005) of heeft u een andere kwaliteitsvraag? Dan kunt u een mail sturen naar onze kwaliteitsafdeling via: kwaliteit@timmersfoodcreations.nl

Onze SKAL-certificering: Skalnummer 108614 – Certificaatnummer 1352060 – NL-BIO-01.

Onze ISO 22000:2005-certificering: Certificaat nr.: RQA665180, uitgegeven door Lloyd’s Register LRQA.

SKAL-certificering